Engineering support

Het is niet ons doel om opleidingen te geven, daar zijn software huizen zoals EPLAN veel beter in. Wel durven we te stellen dat we een zéér uitgebreide kennis hebben opgebouwd inzake EPLAN Pro Panel en het designen + bouwen van elektrische schakelkasten. Daarbovenop wil je dat dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebeurd, dat kan alleen met een goede en doorgedreven voorbereiding. Goed starten is goed aankomen.
Deze kennis willen we ter beschikking stellen van de markt, we hebben er onze missie van gemaakt om draadconfectie zo wijd verspreid mogelijk in de markt te gaan zetten.

Waarom? Er is gewoon een tekort aan technisch geschoolde mensen en wat zou er van België overblijven als we werkelijk alles gaan outsourcen? Daarbovenop zijn er heel wat mensen in de arbeidsmarkt beschikbaar die willen werken maar niet de vereiste ervaring/kennis/opleiding hebben. Het gevolg van doorgedreven automatisatie zou je kunnen zeggen, maar uiteindelijk wordt het wel makkelijker om die mensen net in te zetten in het natraject van een automatisatie. 

Omdat machinebouw nu eenmaal een ander soort schakelkasten met zich meebrengt dan energieverdeling of automatisatieprojecten is support op maat iets wat vele bedrijven verwachten. Dat is nu net waar we met onze jarenlange ervaring een verschil kunnen maken.

Specifiek kan je bij ons terecht voor een projectbegeleiding van die eerste projecten richting draadconfectie, zeer praktijkgericht. 

Laten we in contact komen!